Alla klubbmedlemmar under 26 år är automatiskt medlemmar i ungdomssektionen (US). Ungdomssektionens styrelse är sektionens ansikte utåt och de som för ungdomarnas talan i klubbens huvudstyrelse. 

Den främsta uppgiften för US är att främja gemenskapen mellan medlemmarna och stärka deras inflytande i klubben. Det är också US-styrelsen som anordnar aktiviteter för klubbens barn och ungdomar såsom rykttävlingar, övernattningar, blåbärshoppningar, hästkunskapskurser m.m.

Följ länken för att komma till ungdomssektionens Facebooksida! Där finns information om olika aktiviteter och annat skoj som Clarebergs Ridklubbs Ungdomssektion arrangerar.

Nedan kan ni läsa US-styrelsens presentationer.

Fanny – Ordförande


Mitt namn är Fanny Ahlgren och jag är 16 år, fyller 17 i år. Detta är mitt tredje år i USS och detta år sitter jag som ordförande vilket ska bli väldigt roligt! 

Jag har ridit i cirka 5 år här på Clareberg och just nu rider jag på måndagar 18.15 för Carine. Min favorit ponny på stallet är Clintan, han ligger mig extra varmt om hjärtat. Men självklart gillar jag alla fina hästar och ponnys vi har på stallet! 

På min fritid spenderar jag min tid på gymmet eller att plugga, men jag gillar även att umgås med vänner när jag har tid. 

Om ni har frågor eller bara vill prata är det bara att komma fram till mig! 

Hoppas vi ses i stallet!

 

Linnea – Vice ordförande


Jag heter Linnea Bennelind och är 14 år gammal. Sedan hösten 2021 har jag varit med i US-Styrelsen som socialamedieansvarig, men i år 2023 sitter jag som viceordförande, vilket jag ser fram emot! 

Sedan 3 år tillbaka har jag varit en del utav ridsporten. Jag har min underbara ponny Remba som står i stallet, henne rider jag dagligen. Men ni kan även se henne gå lektion måndagar och torsdagar! 

Jag tränar och tävlar allround, man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Främst är det hoppning som gäller. Men att anordna aktiviteter och tävlingar är minst lika kul! 

Det är svårt att missa mig när jag är i stallet, jag både hörs och syns! Jag är mycket pratglad men bits inte, så ni kan alltid komma fram till mig om det är något! Den enda dagen jag kanske inte svänger förbi stallet är fredagar, men resterande dagar är jag näst intill alltid där!

Förväntningarna för 2023 är höga, och jag hoppas att ni är lika taggade som jag för att delta i aktiviteter samt sprida glädje!

Pauliina – Sekreterare


Mitt namn Pauliina Ahlgren och jag är 19 år. Jag har suttit i ungdomsstyrelsen sedan hösten 2021 och jag sitter som sekreterare. Jag rider just nu på onsdagar kl 19:00 för Kristina. 

På min fritid är jag ofta i stallet och då får man gärna heja. När jag inte är i stallet är jag hemma och spelar eller ute med mina kompisar. 

Som sagt är jag ofta i stallet och då är det bara att ta tag i mig om man behöver hjälp eller har frågor.

Jag hoppas att 2023 blir ett fantastiskt år och att vi ses i stallet!

 

Samantha – Kassör


Mitt namn är Samantha Rinaldo Jones och jag är 13 år gammal men i sommar ska jag fylla 14 år. 

Detta är mitt andra år i USS och jag sitter som kassör och det ska bli väldigt roligt! 

Detta året blir det att jag har ridit på Clareberg i 6 år, just nu så rider jag på Måndagar 17:30 för Johanna men det är ofta att jag köper lektioner. Mina favorit hästar här på Clareberg är Danne, Xenius och Balder men jag gillar alla hästar och ponnyer här i stallet också men jag gillar dem lite extra. 

På min fritid så spelar jag volleyboll på Onsdagar och de andra dagarna så brukar jag vara i stallet om jag har köpt en lektion. Jag gillar också att lyssna på musik och jag gillar att spendera tid med mina kompisar. 

Om ni har några frågor eller något som ni vill prata om så kan ni komma upp till mig eller det andra medlemmarna i USS och prata med oss!

Hoppas att vi ses någon gång i stallet! ☺️

Natalie – Skötaransvarig


Jag heter Natalie Stefanović och står som skötaransvarig ihop med Rebecca i år! Jag är 16 år, fyller år i oktober, och rider på måndagar kl 18.15 för Carine. Jag tycker själv att dressyr är lite extra roligt men såklart är jag ivrig att utveckla mig inom hoppningen. Jag älskar alla hästar på clareberg lika mycket och tycker det är roligt att testa nya hästar😊

På min fritid gillar jag att gymma och läsa. Såklart spenderar jag också en del av min fritid med mina vänner. Detta år vill jag se mycket gemenskap och jag ser fram emot att ha flera roliga aktiviteter med US!

Om ni ser mig i stallet är det bara att komma fram och säga hej! Ni kan också nå mig på våran skötarmejl😊

Hoppas vi ses i stallet och på våra aktiviteter!

Rebecca – Skötaransvarig


Jag heter Rebecca och jag är 13 år gammal fyller 14 till hösten. Detta är mitt andra år i US- styrelsen och jag sitter som skötaransvarige!

Rider Måndagar 17:30 och även på tisdagar i hopp gruppen klockan 18:15 båda dagarna för Johanna! I hopp gruppen rider jag Bond och måndagar är det väldigt olika. En häst jag gillar extra mycket är spöket! 

På min fritid så är jag mycket i stallet och även med vänner! 

Om ni har några frågor eller bara vill prata så är det bara att komma fram. 

Hoppas vi ses!

Louise – Ansvarig för Sociala medier


Jag heter Louise Pettersson och fyller 18 i sommar. Detta är mitt andra år i USS och är i år sociala medier-ansvarig. 

Jag har ridit i ca 8 år, främst på Clareberg . Nu rider jag på måndagar 18:15 för Carine. Min favoritgren är hoppning men dressyr ligger inte långt ifrån. Nickie och Vinnie är hästar jag tycker är lite extra kul att rida. 

Utanför stallet hänger jag med vänner och pluggar.

Jag är jättetaggad på ett nytt år med roliga aktiviteter. Om ni har några frågor eller vill prata är det bara att komma fram till mig! Hoppas vi ses!

Thea – Suppleant


Jag heter Thea och är 12 år men fyller 13 i år. Detta är mitt första år i ungdomssektionen och jag sitter som suppleant. Jag har ridit på Clareberg i år 6. Jag rider 17:30 på måndagar för Johanna.

Min favoritgren är terränghoppning men dressyr är också roligt. Mina favorithästar är Mr minella och Vinnie, men alla hästar är roliga att rida. 

På min fritid gillar jag att var i stallet eller vara med vänner.

Jag har precis slutat på min medryttare ponny så jag kommer vara mer på Clareberg.

Om ni undrar något så får ni gärna komma och fråga!

Tijana – Ansvarig för sociala medier


Jag heter Tijana Zlojutro men många av er känner mig som Tija och jag kommer numera sitta som Sociala medier ansvarig. 

Jag fyller 18 detta året och har ridit i ungefär 5 år nu på Clarebergs Ridklubb. Dressyren har alltid varit ett prio för mig men intresset för hoppning har börjat bildat sig. Jag rider på måndagar för Carine 18:15 och en extra ponny jag håller mig nära är Spitfire!

Utanför stallet spenderar jag en del tid i gymmet eller hänger med mina vänner. Detta året vill jag se en tydlig gemenskap och skapa en trygg känsla för alla i stallet. 

Hoppas vi ses!