Belladonna


F. 2011

Polsk ridhäst

Belladonna är Stallets drottning och vill även bli behandlad som det. Hon är en tålmodig och trygg kompis som de flesta kan rida. Hon är även inkörd och har dragit vagn.

Kom till CRK 2021.

Bond (Ballinacregg Lad)


F. 2014

Connemara från Irland

En snällare och tryggare häst får man leta efter. Lika snäll i ridhuset som i stallet och gillar verkligen uppmärksamhet. Han är en stor favorit hos både barn och vuxna.

E. Crusheen Moody Blue
U. Railway Lady
Ue. Cloon-Eile Cashel

Kom till CRK 2020.

Caramell


 

En läromästare i både dressyr och hoppning. Snäll och trevlig i hantering. Inlånad till ridskolan måndag till torsdag.

Kom till CRK 2022.

Danne (Forrest Dan the Man)


F. 2008

Irländsk ridhäst

Danne är en snäll kille med hjärtat på rätta stället. Ställer alltid upp och vill alltid göra ett bra arbete. Tänder gärna lite extra i hoppningen och behöver då ha martingal.

Kom till CRK 2017.

Empo (Emporador)


F. 2014

PRE-korsning från Spanien

Event (Esprit de Vent)


F. 2014

Irländskt fullblod

Event är stallets ferrari och är en mycket fin häst att rida, både i hoppning och dressyr. Passar bra för den mer rutinerade ryttaren. Ska bära martingal vid all ridning.

E. Casamento
U. Spree
Ue. Dansili

Kom till CRK 2020.

Happy (New Happiness)


F. 2013

Irländskt fullblod från Danmark

Happy är en snäll tjej som behöver en lugn hand. Gillar mjuka borstar och att bli borstad varsamt över kroppen/ryggen. Ska alltid ha martingal vid ridning.

Kom till CRK 2021.

Honey bee


F. 2016

Irländskt fullblod

Honey bee är en fin kille som ger en trevlig ridkänsla i all ridning. Att bli ompysslad och borstad är en favorit hos honom. En stor favorit hos våra vuxna ryttare.

Kom till CRK 2021.

Otto (Kardozo)


F. 2010

Holländsk ridhäst

Otto är stallets största häst med sina 180cm i mankhöjd. Stor och snäll men kan vara lite tjurig vid borstning och när man sadlar. Vill alltid ha sina stallbandage efter sista lektionen.

Kom till CRK 2022.

Spöket


F. 2016

Kom till CRK 2021.

Stella


F. 2016

Irländsk ridhäst

Stella är en fin häst i både dressyr och hoppning. Passar för båda barn och vuxna att rida. Kan vara lite försiktig om sina ben vid borstning och hovkratsning.

Kom till CRK 2021.

Tore (The Mayor of Tooreen)


F. 2006

Irländsk Tinkercob

En finare kompis får man leta efter och Tore har bott på CRK i många år nu. Han är snäll, trygg och gillar att arbeta. På hans rygg känner man sig alltid trygg.

Zita (Zienna)


F. 2011

Tinker

Zita är en arbetsvillig häst som älskar sitt arbete. Att bli ompysslad är en favorit och att gå i täten inne i ridhuset är verkligen hennes grej.

Kom till CRK 2021.